Nagyon sok szeretettel és még több mozgással várunk benneteket edzéseinken!

Mindenki életében emlékezetes esemény az első verseny. Nádudvaron mindezt most Havas Koppány élhette át.

Kiss Roland vezetésével öt versenyzőnk vett részt a kupaversenyen. A végével kezdem: 3 arany és 3 ezüstérem került a birtokunkba!

XXVIII. Magyar Kick-box Világkupa Keszthelyi Roland Ákos junior LC +94 kg-ban 3., Gazsó Márk János Master Class LC 94 kg-ban 3. lett

Csesztreg, 2023. július 23-29.

Ebben az évben is a csesztregi Tölgyfaliget Szabadidőpark adott otthont edzőtáborunknak. A táborozók zöme már jól ismerte a helyszínt, a szállást, a tavat, a tornatermet, Viktort a szállásadónkat és Pancsit a pulit.

Nagyon sok szeretettel és még több mozgással várunk benneteket újra!

Tisztelt Szülők! Tisztelt önálló jövedelemmel rendelkező sportolók! 2002 óta van lehetőség az adózási szabályok által arra, hogy az adóbevallás elkészítésekor az éves jövedelem adójának 1 %-a esetében kedvezményezettként az Árpád Diáksport Egyesületet megjelöljék.

Az ÁDSE pointfighting csapata 2 aranyérmet és 1 ezüstérmet nyert!

2022. július 17-23 között 24-en edzőtáboroztunk a Zala megyei Csesztregen a Tölgyfaliget Szabadidőparkban.

Az első félévet június 30-án akadálypályás edzéssel zártuk. Kicsik-nagyok nagy élvezettel mentek végig az akadályokon, ugrottak, másztak, kúsztak. Aztán jött a már elmaradhatatlan fagyizás!

A Magyar Kick-box Szövetség központi danvizsgáján a sikeres versenyzők mellett edzők és bírók is lehetőséget kaptak arra, hogy fekete övet szerezzenek, vagy danfokozatukban előbbre lépjenek.