A február 27-én megrendezett danvizsgán részt vett és szép teljesítményt nyújtva megszerezte I. danját csapatunk oszlopos tagja: Keresztes Alexandra.

Akinek még nem volt alkalma gratulálni, ne mulassza el!

 

Június másodikán elérkezett az idő, hogy a kezdő gyerekek megmutassák, mit tudnak. Hosszú felkészülés végére tettünk az eseménnyel pontot. Két bemutató miatt is csúszott az övvizsga ideje (Bolyai Gála, Városház téri rendezvény). A gyerekek nagy izgalommal készültek, gyakoroltak, tanulgatták a dojo-etikettet, páran meg is voltak ijedve, kellett a biztató szó.

A vizsgát megnézte Csiti Melinda is, ő most babát vár. A vizsgát Dienes Vivien vezette.

10. kyu fokozatot szerzett:

Hollósi Tünde, Ligeti Botond, Arató János, Hrncsár Laura, Kéméndi Vivien, Kránitz Dorina, Miklós Boglárka, Pölle Bence Bendegúz, Skót Marcell, Szimeonov-Kertész Denisz, Závodi Rebeka, Zrínyi Anna

Oroszlán fokozatot szerzett:

Hollósi György, ferkovics Gergő, Kiss Bernadett

Tigris fokozatot szerzett:

Kovács Áron, Magyar Marcell, Tóth Kinga, Ligeti Bence, Trencsényi Olivér

A vizsgán sok ügyes, fegyelmezett, jól bunyózó gyereket láttunk. A júniusból hátra lévő időben megnézzük, ki alkalmas a pointfightinra, ki alkalmas a light-contactra.

A február hónapot a gyerek PF csoport övvizsgájával zártuk. Krisztián kis tanítványai már nagyon várták az eseményt. 14-en sorakoztak fel a köszöntőre. Első feladatként egy, a korosztályhoz igazított tesztlapot töltöttek ki. Utána a megszokott sorrendben jöttek a feladatok (bázis, technikai erőnlét, térérzékelés, támadás-védés-ellentámadás, küzdelmek, erőnlét). Voltak, akik nagyon szépen teljesítettek, de volt, akinél rezgett a léc...

A vizsga végén mindenki örülhetett, mert sikeres vizsgát tettek.

8. kyu fokozatot szerzett: Arató Tibor, Kovács Dénes Martin, Lukács Bence, Mihály Márton Bence, Toma Réka

9. kyu fokozatot szerzett: Csendes Ferenc, Farkas Fanni, Farkas Tünde, Pásztor Márk, Sebestény Bulcsú, Trencsényi Szabina

10. kyu fokozatot szerzett: Balla István, Fityik Krisztián, Ormai Máté

Február 24-én Zuglóban vizsgáztattam Gyoroki Laci tanítványait. A csoport nagyon jól felkészült a vizsgára. A sportmozgások plasztikusak voltak, az egész csapat fegyelmezetten, nagy odaadással dolgozott. A küzdelmek kifejezetten tetszettek!

 

A sikeres vizsgázók:

6. kyura: Lukács Anett, Szórád Barbara

8. kyura: Lukács Botond, Reseterics Péter

9. kyura: Zahoránszki Milán, Zsegraics Péter, Abu Rabi Wasim, Deák Balázs, Giebiszer Milán, Huszár Dominik, Kecskeméti Krisztofer, Márkus Rita, Gelinek Brigitta, Tárczi Péter, Sallay Márton, Császár Gergő

10. kyura: Gyapay Klára, Gyoroki Samu

A keddi után a csütörtöki edzésen is övvizsga volt, most a light-contact csoport tagja vizsgáztak. 12 fő sorakozott fel a vizsgát vezető Szandra vezényszavára.

A light-contact tesztlap kitöltése után két csoportban mutatták be a bázistechnikákat, majd a többi feladatot már egyszerre. A két és fél órás vizsga végén rövid értékelés után átvehették az okleveleket is.

Sikeres vizsgát tett:

1. kyura: Szmok Árpád

2. kyura: Dienes Vivien

3. kyura: Keszthelyi Renáta, Stenger Kitti

4. kyura: Báló Tamás, Szilágyi László

6. kyura: Gulyás Tamás

7. kyura: Bodnár Boglárka

8. kyura: Földi Kitti, Petőházi Máté

9. kyura: Gersey Attila, Novák Bence

 

Gratulálok!

Az év elején, a felkészülési időszakban szoktak lenni klubunkban az övvizsgák. Az előző vizsga óta eltelt egy évben a jelöltek bizonyíthatták rátermettségüket a következő övfokozatra.

Február 3-án 8 fő sorakozott fel, hogy övvizsgát tegyen. A bemelegítés, lazítás alatt írásban kellett egy tesztlapon a kick-box, főként a PF szabályaiból feltett kérdésekre válaszolniuk.

Rövid köszöntő után következtek a vizsgagyakorlatok: bázistechnikák, gyorsagági állóképesség, térérzékelés, támadás-védés-ellentámadás, gyorsaság, küzdelmek. A sort az erőnléti gyakorlatok zárták.

A két és fél órács vizsga végén levonva a tanulságokat, a vizsgáztató Balázs Imre értékelte a látottakat. Kiemelte Mészáros Dominik és Baráth Petra teljesítményét, megjelölte a kisebb javítandó hibákat.

Sikeres vizsgát tett:

1. kyura: Spáth Zoltán

4. kyura: Spáth Levente, Mészáros Dominik

6. kyura: Spáth Péter

7. kyura: Szendrődi Roland

8. kyura: Baráth Petra, Horváth Antal, László Evelin

Az idei övvizsgák időpontjai:

Pointfighting: február 3, kedd 17 óra

Light-contact: február 5, csütörtök 17 óra

Készüljetek, és ne mulasszátok el!

Kedden, március 18-án 5 órától övvizsgán vettek részt Krisztián kis pointfightinges tanítványai. A majdnem 3 órás vizsga végén a gyerekek az alábbi fokozatokat szerezték meg:

10. kyu:  Arató Tibor, Csendes Ferenc, Édes Virág, Farkas Fanni, Németh Tamás, Pásztor Márk, Sebestény Bulcsú, Trencsényi Szabina

9. kyu:  Férhezli Dominik, Horváth Antal, Kovács Martin, Lukács Bence, Mihály Márton, Toma Réka

Linda light-contact csoportja befejezte a vizsgára készülést, és kedden készen álltak a nagy feladatra. Hatan csinálták végig a vizsgaanyagot, és mindannyian jól dolgoztak: a vizsgájuk sikeres volt.

9. kyu fokozatot szerzett: Petőházi Máté

10. kyu fokozatot szerzett: Ács Kristóf, Bánfalvi Réka, Darabos Emma, Szakács Angelika, Szóka Norbert.

Köszönöm Lindának a jó felkészítést, és gratulálok a sikeres vizsgához mindenkinek!

Május 10-én, csütörtökön sor került a kezdő csoport övvizsgájára. Mint tavaly, az idén is a light-contactnak megfelelő felkészülés végére tettek pontot a gyerekek. Szépen dolgoztak, láttam pár tehetséges gyereket a vizsga során. Várom őket a light-contact edzésen!

Sikeres vizsgát tett:

9. kyura: Bálint Andrea, Schild Alexa

10. kyura: Bangó Dominik, Bóta Kata, Csende Dániel, Jarabek Balázs, Szakács Adrienn, Mikus Máté

Köszönöm Heninek a felkészítést!