A kick-box sport vezetői igen sokat dolgoznak azon hazánkban, hogy sportágunk egyre népszerűbb és támogatottabb legyen. Hogy ti is többet tudjatok erről a tevékenységről, bemutatjuk a legutóbbi - e témában készült - tájékoztatót.

Mivel szerkesztési szempontból könnyebb és olvasottságát tekintve szélesebb kört szólít meg, ezért híreinket a Facebook-on publikáljuk. Keresd ott az ÁDSE profilját!

A Magyar Kick-box Szövetség is ezt a csatornát használja egy ideje. Látogasd meg őket is!

Kedves régi és mostani ÁDSE-sportolók!

 

Mély megrendüléssel tudatom, hogy 2016. március 18-án elhunyt Nagy Péter, az Árpád DSE tiszteletbeli elnöke.

Nagy Péter az ÁDSE elődjének, az Árpád Diáksportkörnek alapító tagja, 1991-től elnöke, 2009-től tiszteletbeli elnöke volt.

Imádta a sportot, különösen a labdarúgást, így hosszú éveken keresztül az ÁDSE foci szakosztályában a Bolyai iskola felsős diákjai számára fociedzéseket tartott. Sportolóival kerületi és országos szinten is jelentős eredményeket ért el.

Nagy Péter vezető munkahelyi beosztásaiban mindvégig szívén viselte, támogatta az Árpád Diáksport Egyesületet.

 

Nyugodjon békében! 

Január 22-én 13 órakor családja, sportvezetők, politikusok, sportolók, versenyzők, barátok és ismerősök tömege kísérte utolsó útjára a Magyar Kick-box Szövetség elnökét, dr. Leyrer Richárdot.

A WAKO vezetői közül jelen volt Espen Lund, Roy Baker, Nasser Nassiri, Bolislav Pelevic, René Boesch, Werner Sossna, Mrs. Falsoni és Barbara Falsoni.

A magyar közéletből politikusok, küzdősport-vezetők, híres sportolók is lerótták kegyeletüket néhai elnökünk sírjánál.

Klubunkat 7 fő képviselte a gyászoló tömegben.

Nyugodjon békében.

Elhunyt a Magyar Kick-box Szövetség elnöke. 66 évet élt.

dr. Leyrer Richárd több, mint 30 éven át irányította sportágunkat. A Magyar Olimpiai Bizottság egyik alelnöki tisztségét is betöltötte, hozzá tartoztak a nem olimpiai sportágak. A WAKO világszövetség alelnöke volt.

Halála nagy veszteség mindannyiunk számára.

Nyugodj békében.