Az összes edzőnket megtekintheted IDE kattintva. 

Balázs Imre vagyok, 1950-ben születtem. A küzdősportok 13 éves korom óta életem meghatározó részét képezik. Sportpályafutásom során előbb cselgáncsoztam, majd a harmincas éveimben a kick-box lett a szenvedélyem. 1985-től kezdve – tanári hivatásom mellett – edzőként kezdtem el tevékenykedni.
1991-ben szereztem meg a fekete övet, azaz I. danra vizsgázhattam. Ezt a következő 17 évben újabb 4 vizsga követte, jelenleg V. danom van. Az ÁDSE, azaz az Árpád Diáksport Egyesület vezető edzőjeként számtalan alkalommal álltam büszkén növendékeim sikereit látva a dobogó mellett a különböző versenyeken, illetve 13 tanítványomat juttattam el a fekete övig.
Az ÁDSE nem csupán egy sportegyesület, ami a küzdősportról szól, hanem egy klub is, ahol a tagok egymást segítik és támogatják, ahol az edzések jó hangulatban telnek és ahol a gyermekek a mozgás világán túl az egymás iránti tiszteletet is megtanulják.

Balázs Imre V. dan
Kiss Roland vagyok, kick-box felnőtt világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes, illetve Taekwondo Magyar Bajnok és ex-sportoló. Taekwondoban 2 danom van, míg kick-box-ban 1 dannal rendelkezem. Jelenleg a Magyar Taekwondo Szövetség főtitkára, a TFSE taekwondo alapítója, szakágvezetője és az ÁDSE point fighting csoport edzőjének mondhatom magam.
Tanulmányaimat a sport sok területén végeztem MSC Sportmenedzser, Bsc Sport szervező szakon, az USA-ban a Slippery Rock University-n töltöttem egy szemesztert szintén sportmenedzser szakon. Emellett edzői OKJ végzettséggel és sportmasszőr végzettséggel is rendelkezem.
Sport karrieremet az ÁDSE sportolójaként kezdtem, majd a Halker Király Team versenyzőjeként értem fel a csúcsra.
Az évek alatt szerzett tudásomat szeretnem átadni a jövő nemzedékének.

Kiss Roland I. dan
Keszthelyiné Nagy Renáta I. dan
Pölle Márta 3. kyu