Április 25-én, szombaton délelőtt a kispesti Városháza előtt felállított színpadon egy kerületi rendezvényen a gyerek csoport bemutatózott.

A nagy izgalommal várt eseményen a Bolyai Gálán már előadott produkciót mutattuk be.

A nagy számú nézősereg tetszéssel fogadta előadásunkat.

Köszönöm mind a 26 gyereknek és szüleiknek:

Janó, Feri, Fanni, Tünde, Krisztián, Gyurika, Tündi, Laura, Vivien, Rajmund, Dorina, Bence, Boti, Marcell, Marci, Roland, Máté, Márk, Denisz, Kinga, Petra, Oli, Szabina, Rebeka, Anna!

Március 27-én szerepeltünk a Bolyai iskola gáláján. A mintegy 10 perces, zenére koreografált bemutatón a legkisebbek vettek részt . Harmincan dolgoztak a színpadon, volt humoros önvédelem, kezdők és haladók technikai bemutatója, küzdelem. A végén felcsattanó taps jelezte, nagy sikerünk volt! A bemutató után pezsgőzés és csokizás volt az öltözőben.

Június 3-án, vasárnap a kispesti KAC-napon gulyásfőzés és bemutatózás is szerepelt csapatunk programjában. Nagyon sokan ott voltunk, hogy hírét vigyük klubunknak. A gulyást megettük, majd egy jó kis bemutatót tartottunk. Aki nem jött el, sajnálhatja!

Közben megtudtuk, hogy a 24 gulyásfőző csapat közül az ÁDSE fantasztikus gulyása -Ákos remeke- 127 ponttal a 4. helyen végzett. Az első a Bolyai iskola lett (legyünk büszkék, itt edzünk) 133 ponttal.