Július 26-án indult a semis különítmény Káptalanfüredre 10 napos edzőtáborozásra. A tábor fő célja, hogy Levi, Domi és Zoló felkészüljön a szeptemberi utánpótlás VB-re.

Csütörtökön mindenki rendben megérkezett a táborba rengeteg cuccal. Az időjárás nem volt túl kedvező aznap, de ez az esti átmozgató edzést nem zavarta.

A péntek reggel futással kezdődött (06:50), a reggelit követően pedig elkezdődött a komolyabb munkavégzés rengeteg újítással, eddig nem alkalmazott módszerekkel. Rendhagyó módon a tábori ajándék egy része is kiosztásra került. Mindenki nagyon örült a könyökvédőnek.  Délután a Balatonban is megmártózhattunk, mert engedte az idő, ahogyan a többi napon is eddig. A napot egy hosszabb esti edzés és filmnézés zárta kivetítőn.  A Rocky totót Zoló nyerte.

Szombaton a menetrend hasonlóan alakult. A futást gumiköteles gyakorlatok tarkították. Az edzéseken mindenki a tőle megszokottnál magasabb szintet produkált. Levit visszaveti a plexis fejvédő használata, de fokozatosan szoktatjuk hozzá. Az esti játékot ismét Zoló nyerte, amikor egy perc alatt kellett minél több kick-box technikát végrehajtani. Sérülések alig vannak, azok is elhanyagolhatóak, és reméljük, ez így marad a későbbiekben is. Éjjel hatalmas vihar tombolt, ami pihenésünkben picit zavaró volt.

Az éjszakai viharnak vasárnapra már csak elvétve 1-2 pocsolya mutatta nyomát egészen vacsoráig,  amikor ismét vihar kerekedett. Így az estét ismét filmnézéssel zártuk. A mai rajzfilmes totót megosztva Dominik és Ádám nyerte.

Hétfőn a reggeli futást délelőtt egy technikai edzés követte. Délután egy erősítő edzés volt bázisokban. Az idő nem volt túl meleg, ezért a délutáni strandolás során a homokvárépítő versenyre kerítettünk sort, melyet Pepe nyert meg, Máté és Levi különdíjat kapott. Az eredményhirdetés után közös palacsintázással zártuk a versenyt.. Este egy bunyós edzés volt adott szituációkkal.

Kedden pihenőnap következett, amit nagyon aktívan töltöttünk. Elvonatozott a csapat a balatonfűzfői kalandparkba, ahol kipróbálhatták az íjászatot, a falmászást és a drótkötélpályát. Vacsora után három játék várta még a srácokat. Elsőként egy foci totó, melyet Zoló nyert, Levi, Pepe és Máté előtt. Ezután Rambó jelmezverseny következett. Mindenki nagyon lelkesen készült rá. Végül toronymagasan Erik nyerte a versenyt. Nyereménye egy gyakorló gumikés volt, melyet fülig érő szájjal vett át. Végül sötétedés után rókavadászatra indult a kommandós különítmény. A rókakirályt a legkisebb, Ádika találta meg.

Szerdán ismét három edzés várt a csapatra a reggeli futás után. Természetesen a délutáni strandolás sem maradhatott ki. Az esti edzés részeként került megrendezésre a mai napi játék, amely során egy perc alatt kellett minél több fekvőtámaszt, felülést és guggolást végrehajtaniuk. Az erősítő verseny győztese Levi lett.

Csütörtökön a reggeli futás után délelőtt volt edzés, melynek kezdetére Imre-bácsi is bekukkantott.
Délután strandoltunk hosszasan,mert már mindenki elérte a teljesítőképessége legfelső határát. Vacsora után 2 játékra is sort kerítettünk pihenésképpen. A 7-es rúgó párbajt Zoló nyerte, Patrikkal szorosan nyomában. A tollaslabda versenyben Erik és Levi diadalmaskodott. Ezt egy fél óra közös focizás követte, majd újult erővel vágtunk bele az esti edzésbe. Az edzést Kick-box totó zárta, melyet nagy meglepetésre Zoló nyert.

Pénteken délelőtt és délután voltak edzések, majd este a tábor zárása, az elmaradhatatlan tábortűz következett. Volt közben szalonnasütés,1 perc és nyersz  játék, amit Máté nyert, tábori rajzok díjazása, amiben Domi (Zsiri) lett az első, illetve megtörtént a 4 totó összesített értékelése. Ezt is Zoló nyerte, Zsiri (Domi) és Levi előtt. Apró táborzáró ajándék került elő a nagy táskából, szilikon karkötő ösztönző felirattal. A napot közös filmnézés zárta

Szombaton mindenki rendben hazaért, rengeteg élménnyel és sok mosni való ruhával. :)