Egész jó létszámmal vett részt szeretett klubunk a szigetszentmiklósi csarnokban rendezett versenyen.

Farkas Fanni bár mindent megtett a győzelemért, és igazi kis amazonként harcolt, de egy magasabb kislánytól kikapott. A harmadik helyért is parázs küzdelmet mutatott, de sajnos a dobogóról egy ponttal lecsúszott.

Farkas Tündinek kishúgához hasonlóan ez volt első igazi versenye. A cél a rutinszerzés volt főként, de Tündi nagyon szépen látta meg és használta ki a lehetőséget a pontszerzésre. Egy szép fényes ezüstéremre ez elég is volt.

Lukács Bence korábbi küzdelmeihez képest jobban teljesített, de a legfényesebb éremre még ez nem lett elég. Ezüstöt szerzett.

Kovács Martin első mérkőzésén mesteri módon lépett közbe ellenfele szinte minden rúgásába, és győzelmet aratott. A döntőben megijedt néhány centivel magasabb, de amúgy verhető ellenfelétől így az aranyérem nem az ő nyakába került.

Baráth Petra az utóbbi időben rengeteget fejlődött és bátran megcsinál minden technikát amit tud gyorsan és pontosan az edzéseken. A versenyen még sajnos nem tud annyira nyugodt maradni, hogy ezeket meg tudja mutatni. Ami kijött, egy ezüstérmet azért megért.

Szendrődi Roland első mérkőzését magabiztos fölénnyel nyerte, így döntőbe jutott.
A döntőre valaki más állt fel a tatamira, nem ugyanaz a Roli volt. Szoros mérkőzésre számítottam, de sajnos nem ezt kaptam. Az ezüst azért megérdemelt!

Spáth Pepe szerencsétlen sorsolása miatt nem jutott döntőbe, de bíztató volt amit láthattunk tőle egy nagyon erős ellenféllel szemben. Bronzérmes lett!

Spáth Levi, az osztrákverő, érett, koncentrált küzdelemben a két külhoni ellenfelét hatalmas technikai és állóképességi fölénnyel egymás után búcsúztatta és a dobogó legfelső fokára állhatott (az elsőt 11:0-val nyerte).

Mészáros Dominikkal sajnos egy kategóriába kerültem, mint meglepetésember mert nem fértem bele a súlycsoportomba. Öt év után újra tatamira léptem versenykörülmények között. Domi ellenfelét 10:0 arányban kicsivel több mint egy menetben kétséget kizáró módon győzte le. Én is nyertem a döntőbe jutásért vívott mérkőzésen. A döntőt nem lett volna helyes lejátszani, én visszaléptem. Dominik első lett, én második.

A zuglói csoportból Lukács Anett és Szórád Barbara vett részt a versenyen. Anett jó kis meccset játszva lett light-contactban második, míg Barbi 2:1-es pontozással kikapott, így kiesett kick-lightban.

Nagyon köszönöm, hogy a napot erre szántátok. Mindenki teljesítményére nagyon büszke vagyok! Senkinek nincs oka szégyenkezni!

A versenyen készült képeket a Fotóalbumokban megnézhetitek!

Gratulálok gyerekek!

Tehát 2 arany
          7 ezüst
          1 bronz

Lesz ez még sokkal jobb is!

Krisztián bácsi (valamint Gyoroki László és Balázs Imre)