A Mikulás-napi házi verseny után szombaton Szegedre utaztunk, hogy részt vegyünk az idei Mikulás Kupán. Mind már évek óta, én voltam a Mikulás, zsákomból mindenféle finomságot és jó dolgokat osztogattam, és én voltam a díjátadó az eredményhirdetésen.

Klubunkat hatan képviselték a versenyen Krisz vezetésével. A pointfighting mezőny nem volt valami népes, junior nem is volt, a felnőtteknél összevonások voltak.

A gyerek korosztályban Lukács Bence (28 kg) kezdett. Nem nagyon megy még neki a pontszerzés, ellenfele győzött. ő kiesett.

A C1 korosztályban Arató Tibor (32 kg) lépett először tatamira. Jól bunyózott, volt (meg nem adott) fejrúgása is, ám végül rutinosabbnak tűnő ellenfele 6:4-re győzött. Spáth Péter és Szendrődi Roland a +47 kg-ban próbált szerencsét. Roland kezdett, de nem bírt el esztergomi ellenfelével. Pepe előbb biztatóan szép, nagyarányú győzelmet aratott, majd a Rolit legyőző esztergomi sráccal döntőzött. A meccs végét elrontotta, kikapott, és bánatát nem tudta magába fojtani.

A felnőttek között Mészáros Dominik (69 kg) vitatható találattal kikapott. Spáth Zoltán rossz napot fogott ki, nem ment a bunyó, így ő is kikapott.

Eredmények:

Spáth Péter 2. hely

Szendrődi Roland 3. hely

Spáth Zoltán 3. hely

Mészáros Dominik 3. hely