Az őszi versenyidőszak fontos versenye a Tököl Kupa. Bár az utóbbi időben Szigetszentmiklóson, az új sportcsarnokban rendezik, a neve megmaradt.

Sajnos, a tervezett indulóink létszámát két dolog is csökkentette: ketten átigazoltak más egyesületbe, heten pedig nem figyelték a sportorvosijuk érvényességi idejét, és az engedélyük szeptemberben lejárt. Új vizsgálat már nem fért bele a verseny előtt.

Így végül 4 versenyzőnket neveztük a versenyre, hárman a pointfightingban, egy fő pedig a kick-light kategóriában.

A (megint) nagyon hosszúra sikeredett napot jelentős csúszással a pointfighting kategóriával kezdték. Szendrődi Roland  lépett először tatamira, a +47 kg-os súlycsoportban. Roliék öten voltak, és neki kellett bemérkőzést játszania. Ellenfele egy súlycsoporttal lejjebb nemrég lett utánpótlás világbajnok, és most sem hagyott kétséget tudása felől...Roland sajnos kiesett.

Mészáros Dominiknak a 74 kg-ban végül lett ellenfele. A horvát fiú ellen Domi nem találta az ellenszert, kikapott, de ezüstérmet szerzett.

Spáth Zoltán súlycsoportjában, a 84 kg-ban hárman voltak. Zoló egy cseh ellenfelet kapott, aki az első menetben több ponttal elhúzott. A második menetben Zoló ezt ledolgozta, de sajnos a meccs végén vitatható találattal az ellenfele győzött. Zoló is ezüstérmet szerzett.

A kick-light kategóriára hat óra után került sor. Itt indult Gulyás Tamás, a 79 kg-ban. Tomiék négyen voltak. Első ellenfele egy szlovén fiú volt. Kiegyenlített meccset vívtak, de az ellenfélnél több találatot láttak a bírók (a srác később megnyerte a súlycsoportot). A harmadik helyért egy magyar sráccal kellett játszania. Hatalmas adok-kapok végén Tamás kezét emelték a magasba, győzött, és bromzérmet szerzett!