Május 25-én gyereknapi rpogramként az Europark parkolójában 13 kispesti sportegyesület kerületi szervezésben sportágválasztó bemutatkozó napot tartott.

Klubunkat 11 sportoló képviselte. Elvittünk a helyszínre 32 négyzetméternyi tatamit, egy zsák védőfelszerelést, és letáboroztunk a Tűzmadár karate egyesület és a barantások között. Rövid bemelegítés után nekifogtunk a majd 3 órás eseménynek, és elmondhatom, a jelen lévők ezt az időt keményen végig is dolgozták.

Először technikai bemutatót tartottunk az egyre gyarapodó nézők előtt. Sorra kerültek a pointfighting és a light-contact technikai elemei, majd több elemű páros gyakorlatok következtek. Nem maradtak el a bemutató küzdelmek sem, majd egy kis erődemonstráráció következett: rúgópárnára rúgás.

A legizgalmasabb rész ez után következett: igyekeztünk bevonni a nézőket az eseményekbe. Pár bátortalan jelentkező után már minden sportolónknak jutott a kíváncsiskodók közül. Felöltöztettük őket védőfelszerelésbe, és Lindáék tanítgattak nekik pár egyszerű ütést és rúgást. A végére még pár szülő is nekibátorodott. Közben szórólapokat osztogattunk, és kaptak az érdeklődők ÁDSE-s tollat is.

Köszönöm mindenkinek, aki eljött! A nevüket felsorolom: Linda, Szandra, Madár, Árpi, Viktor, Tomi, Balázs, Alexa, Andris, Roli és Benedek. És a szülőkről, barátokról se feledkezzünk meg!