Az év egyik legjelentősebb versenyére kerül sor ezen a hétvégén: kick-box Világkupát rendeznek Szegeden, a Sportcsarnokban. Pénteken az utánpótlás korosztály pointfighting versenyére került sor, szombatot az utánpótlás korosztály light-contact és kick-light szabályrendszerben lép tatamira, illetve a felnőttek pointfighting verrsenyét rendezik meg. Vasárnap a felnőttek light-contact és kick-light versenye következik. Mindhárom napon rendeznek küzdelmeket a ringben (nagyon sok versenyzővel!), vasárnap lesznek a ringes döntők.

Klubunk versenyzői az utánpótlás korosztály pointfighting és light-contact szabályrendszerében indultak. Pénteken 5 fő (Cselovszi Patrik, Spáth Péter, Spáth Levente, Mészáros Dominik és Spáth Zoltán) pointfightingban, szombaton Báló Tamás light-contactban.

A sok külföldivel megtűzdelt mezőnyben az öt pointfightinges versenyzőnk közül hárman éremmel utazhattak haza! De a tatamit vesztesen elhagyó két versenyzőnknek sem kell szégyenkeznie, mindent megtettek a győzelemért a  küzdelem során, sajnos, ellenfelük kicsivel jobb volt. Pepe egy csepeli fiúval, Levi egy ukrán sráccal küzdött.

Cselovszi Patrik két győzelem után (belorusz ellenfelét technikai k. o. -val, bolgár ellenfelét simán legyőzve) a döntőben alul maradt csepeli riválisával szemben. Mészáros Dominik előbb technikai k. o.-val győzött szlovák ellenfele ellen, majd a döntőben egy orosz fiúval bunyózott, aki jobbnak bizonyult. Spáth Zoltán a sokadik alkalommal találkozott újkígyósi ellenfelével, és most - a legjobbkor- 11:10-re, szinte az utolsó másodpercben elért találattal győzött!

Eredmények:

Spáth Zoltán                 junior 84 kg 1. hely

Mészáros Dominik      junior 69 kg 2. hely

Cselovszki Patrik        c 1 28 kg 2. hely

 

GRATULÁLOK!

 

Báló Tamás szombaton küzd a c 2 47 kg-ban.